utorok 28. januára 2014

Moje top produkty

Moje top produkty

alebo produkty, ktoré milujem a vždy si ich kúpim znovu :) 

Rozhodla som sa zoznámiť vás s mojimi obľúbenými produktami, ktoré využívam veľmi často, niektoré denne, niektoré tak raz za týždeň, ale aj tak im dám stále prednosť pred inými.
Rada skúšam nové veci, testujem nepoznané produkty, ale k týmto sa aj tak stále vraciam...

Tak v prvom rade moje najobľúbenejšie paletky... Urban Decay NAKED 2 a PUPA Pupart. Kvalita tieňov je úžasná pri oboch, možno pri Naked trošku viac, ale s tou od Pupa som tiež veľmi spokojná. Držia poriadne dlho, sú krásne pigmentované a asi niet viac, čo dodať.



 A aby ste videli aj tie odtiene, tak som vám ich pofotila. Snažila som sa ich poriadne zachytiť, ale nie som žiadny profík.

 

Skúsila som to aj na ruku, aby ste mali nejakú predstavu. Takže najskôr Pupa.


 Naked 2 má naozaj úžasnú pigmentáciu a o kvalite týchto paletiek od Urban Decay básni nejedna blogerka. Ja som dlho uvažovala, či za ňu dať toľko peňazí, ale nakoniec som našetrila a mám ju. A neľutujem. Ani trošku.


A ešte jeden pokus o dobré zachytenie všetkých odtieňov. 


Maybelline COLOR TATOO sú nádherné očné tiene. Ak ste ich ešte neskúšali, tak len smelo do toho. Naozaj držia na očiach tak, že sa nerozmažú ani keď si pretierate oči, čo ja robím sem tam. Do týchto dvoch odtieňov som sa úplne zamilovala a určite plánujem doplniť moju skromnú zbierku o pár ďalších.


 Takto vyzerajú na ruke. Viete si tie krásne farby predstaviť na očiach? A tá najlepšia vec na týchto očných tieňoch je tá, že keď sa ponáhľate, tak jednoducho natriete jednu z týchto dvoch cez celé viečko a hotovo. Nikdy nesklamú.


A toto sú rúže, ktoré mám najradšej. Jeden je od Nyx a jeho názov je Black Label Lipstick a druhý je do miners a je s matným efektom. 


Pred pár mesiacmi som sa ešte bála siahnuť po niečom takom výraznom, radšej som si dala na pery len nude rúžik alebo len jemný lesk. Niekedy dokonca len balzam na pery. A bolo. Ale teraz sa mi hrozne zapáčilo mať výrazné pery, najmä vtedy keď si na oči dám len špirálu, či maximálne ešte jemnú očnú linku.


A toto je on! Môjho srdca šampión :D. Tento balzam na pery proste milujem. A nie len preto, že jeho názov je I love... glistening glow


 Jeho vôňa je tak neskutočná. A hlavne je tak zložité ju popísať. Ak budete mať ale možnosť, určite to ovoňajte. Ja som ešte nič podobné nemala, preto som z neho hotová.
A ako vidíte, používam ho dosť často, lenže on je stále plný. Takmer vôbec neubúda, čo nie je na škodu. Teším sa z toho :).


 Moje obľúbené špirály. O tomto sa asi nemusím rozpisovať, pretože ich určite poznáte. Obe sú od Maybelline. Obe sú úžasné, obe robia úžasný objem a zvodný pohľad :D.


Žltá colossalka má robiť efekt mačacích očí. Táto kefka sa mi na začiatku vôbec nepáčila. No teraz už mám tretiu, či štvrtú a tá kefka je naozaj dobrá.


 Podobný problém som mala s touto kefkou. Pretože je taká veľká a objemná. Ale ide to s ňou naozaj pekne, niet sa čoho báť.


Gélová očná linka od Loreal je produkt, okolo ktorého som často v drogérií prechádzala. Vždy som naň pozerala, uvažovala o ňom, chcela ho... Táto linka ale stojí tu v DM okolo 10 €, čo mi bolo veľa. V decembri som ju dostala k narodeninám a teraz si myslím, že tá cena je kvalite primeraná a už by mi nebolo ľúto dať za ňu toľko.


 K tejto linke máte v balení aj štetček, ktorý bol pre mňa celkom prekvapením, pretože som bola skeptická. Myslela som si, že s ním to určite nepôjde a budem zháňať iný. Opak je pravdou, týmto štetcom to ide krásne.


 Štetčekom urobíte od najtenších liniek až po tie celkom hrubé. Na tej ruke to vyzerá dobre, ale na očiach je to naozaj úžasné.


Paletka korektorov od catrice bola tiež produktom, ktorý som obchádzala, až som sa jedného dňa rozhodla ísť do toho. Kúpila som si ju, najskôr pár dní stála len tak, no potom som jej prišla na chuť. 


 Je trošku mastnejšia, čo je fajn hlavne pre suchšie typy pleti. Pod oči skôr nie ako áno, ale ani tam nejak neublíži. Na prekrytie malých nedokonalostí pleti určite super pomocník.


 Takto vyzerajú tie krémové korektory. Vzadu na paletke sú odtiene vyznačené, ktorý a kam sa používa. Ale to už myslím viete.


Ja pod oči používam tento korektor od Astor. Je o trošku svetlejší ako make-up, čo používam, preto mi krásne prekryje kruhy pod očami. 


Vydrží mi naozaj dlho. Najdlhšie som ho asi mala 12 hodín a stále bol tam. Tohto korektoru mám už tiež druhé balenie. 


Photo loving primer od Nyx je báza pod make-up, ktorú odporúčam všetkým, keď sa ma opýtajú na bázu. Celkom sa jej vyrovnáva aj báza od Dermacolu, s ktorou tiež nemám žiadny problém, no na túto si nedám dopustiť. 
Pleť krásne vyhladí, pripraví na make-up. A samozrejme, make-up vďaka nej oveľa dlhšie vydrží.


 Ja bázu použijem možno tak raz za týždeň, lebo na bežný deň alebo aj do práce mi príde zbytočné, aby som si ju dávala. 
Táto báza je fialovej farby, no po rozotrení je úplne neviditeľná.


Loreal Nude Magique je tak neuveriteľne úžasný make-up, je to naozaj ťažko opísateľné, ale je tak ľahký, nerobí na tvári žiadny neprirodzený efekt, ani nevidno, že niečo také na tvári máte. 


Jedinou nevýhodou je, že nemá žiaden aplikátor, ani žiadnu pumpičku. Jednoducho si dáte trošku na prst a rozotriete na tvár. 


Loreal duo blush schulplant mi raz prišiel v jednom Glossyboxe. Má to byť bronzer a lícenka v jednom. Ja používam hlavne tú béžovú časť, ale tá ružová je tiež fajn. 


Dlho na tváričke vydržia a vyzerajú prirodzene, nie sú to žiadne násilné farby. 


Voči značke Manhattan som mala spočiatku predsudky. Vlastne ani neviem prečo, ale vôbec mi táto značka nebola sympatická. Ale ako som vyskúšala tento púder (už mám druhý), tak som zistila, že som značke veľmi krivdila. A už som si zaobstarala aj iné produkty, o ktorých tiež budete ešte počuť.


Tento púder robí naozaj krásny prirodzený efekt, čo bolo pre mňa veľmi dôležité. Preto som naozaj rada, že som naň natrafila. Samozrejme zároveň zmatní pleť a zafixuje make-up. 


Tento rozjasňovať od so susan mi prišiel taktiež v Glossyboxe. A nie je tomu až tak dávno. Som s ním naozaj veľmi spokojná. Rozjasní, má krásnu farbu, a čo je mi najsympatickejšie, je na vodnej báze. Takže sa rýchlo vstrebe do pleti a drží celý deň. 


Nejak takto vyzerá, je to dosť rozmazané, no na obrázku pod týmto to uvidíte lepšie. 


 Takýto nádherný ten rozjasňovač je. Neviem, čo budem robiť keď ho celý miniem, pretože myslím, že stojí okolo 20 €. A toľko zaň naozaj nedám.


Čo sa týka Biodermy toto haló ste určite všetci postrehli. A áno, je úžasná...
Odlíči všetko, nepáli v očiach, nevyhadzujem sa z nej a ani nemám žiadne začervenania. Je neškodná a výborná.  


 Čo sa odličovania týka, aj tieto dva produkty od bebe young care sú moje top. Veľa veľa, nespočetne veľa produktov na odličovanie mi nevyhovovalo tak ako tieto produkty. Môžem len odporúčať.


Tento produkt by mal byť čistiace pleťové mlieko a pleťová voda v jednom. Neviem to nejako potvrdiť alebo vyvrátiť, ale viem, že mne robí dobrú službu.


Termálna voda od Avene je produkt, ktorý pokožku veľmi upokojí, ale ja ju používaj aj večer po odlíčení len tak na tampónik. Je mi veľmi príjemná. Neviem prečo, ale používam ju rada. 


 V lete je super si ju vziať aj na kúpalisko, len tak si postriekať sem tam tvár. A je vhodná aj pre mužov po holení napr., ale môj drahý ju používa sem tam len tak.


A toto sú krémiky na tvár, ktoré mi nijak neublížili. Nevyhádzala som sa po nich, krásne voňajú, hydratujú. Používam ich tak striedavo, vždy ráno a večer. Jeden je od naobay a jeden od sans soucis.


Oba sú krémové, nie husté. Rýchlo vsiaknu do pleti, nezanechávajú žiadnu mastnú stopu. 


 Renu lip and eye active lift má odstrániť malé vrásky pod očami a na perách. Na pery ho dávam len raz za týždeň, ale pod oči každý deň a naozaj vidím výsledky.


 Po aplikácií musím ale počkať tak 5 minút, kým je poriadne vsiaknutý a až potom sa líčim.


To sú všetky moje top produkty (okrem lakov na nechty, ktoré budem určite robiť osobitne). Aké sú vaše? Rada si nechám poradiť iný skvelý make-up, tiež pátram po dobrej báze pod očné tiene, tak ak máte nejakú, ktorú často používate a vyhovuje vám, kľudne mi napíšte. Rada ju vyskúšam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára