piatok 24. apríla 2015

I love pink grapefruit!

Ahojte!
Dnes vám chcem ukázať pár produktov, ktoré milujem a milujem ich aj preto (alebo aj hlavne preto), že voňajú po ružovom grapefruite. Túto vôňu mám veľmi rada, preto keď niečo takto vonia, neudržím sa... 




Neutrogena 
Visibly clear
Peeling a čistiaci gél, ktoré už dlho používam. Som s nimi veľmi spokojná, pretože mi pleť nevysušujú, zbavujú nečistôt, odumretých buniek... Na čierne bodky sú aj tieto produkty krátke, ale ako ich používam aspoň sa mi netvoria žiadne nové. Pleť je po použití týchto produktov čistá, svieža, a naviac - čistiť si pleť tak nádherne voňajúcimi produktami je zábava. 
Cien
Pink Grapefruit sprchový gél
Tento sprchový gél bol limitovaná edícia a neviem, či sa ešte dá zohnať. Bude mi za ním smutno... Pokožku nevysušoval, no ani nijak extrémne nehydratuje. Nie je ničím výnimočný, no pre mňa áno, kvôli jeho vôni.
Lavera 
Pink Energy
Sprchový gél od značky Lavera má tak nádherne osviežujúcu vôňu. Rada ho používam ráno, pretože vie človeka dokonale naštartovať do nového dňa. Pokožku intenzívne hydratuje, je čisto prírodný a tá vôňa! Vonia po ružovom grapefruite a ružovom korení. Dokonalá kombinácia. 



Dontodent
Pink Grapefruit zubná pasta
Zubná pasta s príchuťou ružového grapefruitu bola taktiež limitovanou edíciou, ale zdá sa mi, že sa ešte dá zohnať. Dych zanechávala svieži, pretože bola aj mentolová. 
To je všetko, viac toho (žiaľ) nemám. Ak poznáte niečo s touto vôňou alebo chuťou, tak mi napíšte. Určite sa na to pozriem.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára