pondelok 1. júna 2015

Maybelline - The Nudes

Ahojte!
Dnes mám pre vás recenziu paletky očných tieňov od Maybelline. Nazýva sa The Nudes a je na trhu relatívne nová. Na nemeckom trhu sa objavila pred približne mesiacom a neustále bola vypredaná. Ale nakoniec som ju zbadala v Dm drogérií a hneď som si ju vzala. 


Už na prvý pohľad sa mi paletka zapáčila a preto som po nej veľmi túžila. Paletka má plastový obal čiernej farby so zlatým nápisom. Na obale je veľké okienko, cez ktoré je vidieť všetky odtiene.


Po otvorení paletky uvidíte tiene a malý aplikátor. Zrkadlo by ste v paletke hľadali zbytočne, ale z toho ja sklamaná nie som. 


Aplikátor je taký obyčajný plastový s penovými koncami. Na jednej strane je do špicu a druhý je taký klasický ako nájdete vo všetkých paletkách. Pracovať sa s ním nedá, preto ho odkladám do šuplíka k zbytku podobných aplikátorov. 


Vzadu na paletke sú vyobrazené spôsoby ako môžete tiene používať... Kombinácie 4 tieňov, 3 tieňov alebo 2 tieňov. 
Ja vám podľa tohto návodu ukážem kombinácie 4 tieňov.







Pigmentácia týchto tieňov je skvelá. Ich konzistencia je taká maslovejšia, tiene preto neprášia. Bez bázy mi vydržali 6 hodín, potom tam stále boli, ale už nevyzerali dobre. S bázou mi vydržali 9 hodín v super stave. A vydržali by ešte dlhšie, ale dlhšie som ich neskúšala. 


V paletke nájdete 12 očných tieňov, s ktorými môžete vytvoriť jemné ale aj výraznejšie líčenie s prirodzenými farbami. Tiene majú 9,6 g. Paletka stojí 9,95 €. 

Ako sa vám paletka pozdáva? Ja som veľmi spokojná a odkedy ju mám veľmi často ju používam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára