pondelok 28. septembra 2015

Glossybox - bareMinerals

Ahojte!
Ako som už v predošlom článku spomenula, Glossybox tento mesiac vytvoril špeciálnu a prísne limitovanú edíciu boxu. Jedná sa o edíciu, v ktorej nájdete len jednu značku, a to značku bareMinerals.



BareMinerals je značky, ktorá ponúka minerálnu kozmetiku. Táto značka vytvorila celú radu inovatívnej kozmetiky na báze pleť skrášľujúcich minerálov. Len tie najčistejšie a najkvalitnejšie zložky prírodného pôvodu sa stávajú súčasťou make-up produkcie, ktorá ženy skrášľuje zvonku a posilňuje zvnútra. 


Cena tohto boxu bola pre zákazníčky Glossyboxu 30 €. Nie je to malá čiastka, hlavne keď neviete za čo.   O značke som ale veľa počula, veľa dobrého, samé chvály. Preto som si povedala, že to risknem. A či sa to oplatilo? Však posúďte sami...



Beautiful finish brush
Kvalitný, nový na trhu - profi štetec, nevyužívajú ho len experti, ale teraz môžeš aj ty. Je optimálne navrhnutý špeciálne na nanášanie bareMinerals Original Foundation. Má ultraľahké syntetické vlákna, ktorá make-up rovnomerne zapracujú do pleti. 
Cena: 31,00 € / ks



Original Foundation
Skvelý Original Foundation výborne kryje bez toho, aby si mala našminkovaný pocit. Tento make-up je naozajstný multitalent - vyzerá ako púder, dodáva pocit ako krém, dodáva hodvábnu jemnosť a pritom ešte chráni pred škodlivým UV žiarením. Pri pravidelnom používaní je pleť čistejšia a zdravšia. 
Cena: 28,00 € / 8 g



Lash Domination
10 in 1 Volumizing Mascara
Objem, ktorý sa nedá prehliadnuť, sila, ktorá sa dá cítiť. Riasam dodáva dĺžku, objem a drží ich vytočené. A to počas dlhých hodín, pretože táto riasenka vydrží poriadne dlho. Toto všetko umožňuje exkluzívna, o 180 stupňov otočená šprirálová kefka Protwist180, ktorá prejde po všetkých riasach, optimálne ich vytočí a z každej strany pokryje intenzívnou čiernou. Minerálne zložky a Quinoa proteín komplex, ktoré sa v riasenke ukrývajú riasy ošetrujú, posilňujú a dodávajú im zdravý výzor. 
Cena: 22 € / 11 ml



Marvelous Moxie Lipstick
Tento krémový farebne intenzívny sa nechá ľahučko naniesť, vďaka svojej maslovo-jemnej konzistencii a jemnučkým farebným pigmentom. Pery intenzívne hydratuje. Zanecháva lesknúci sa finiš.
Cena: 20,00 € / 3,5 g (v boxe 1,5 g)



Prime Time 
Original Foundation Primer
Báza, ktorá je priateľkou všetkých typov pleti - suchej pleti dodáva hydratáciu, mastnej pleti odstraňuje nadbytočnú mastnotu. Opticky odstraňuje jemné vrásky, minimalizuje póry, vyhladzuje drsnú pleť, skryje šupinky pleti a pleť zjednocuje. Tým je pleť perfektne pripravená na make-up, ktorý vďaka tejto báze oveľa dlhšie vydrží. 
Cena: 27,00 € / 30 ml



Bare Skin
Pure Brightening Serum Foundation
Len vybrané, kvalitné a čisté účinné látky sa dostávajú do tohoto make-upu. Bunky z kmeňa orgovánu a vitamín C roztápajú tento ľahký sérum make-up a tak sa ľahučko zapracuje do pleti. 
Cena: 31,00 € / 30 ml (v boxe 3 ml)

Moje hodnotenie boxu:
Na box so značkou bareMinerals som sa veľmi tešila. A som veľmi spokojná!
Štetec je podľa mňa poriadne originálny. Nič podobné som ešte nevidela. Je veľmi jemný a na pleti veľmi príjemný. 
Make-up v púdri je pre mňa tiež niečo nové. Ešte neviem ako sa s ním pracuje a hlavne, či to je dokážem zapracovať do pleti tak, aby to nevyzeralo desivo. 
Riasenku som ešte neotvárala, ale som na ňu veľmi zvedavá. Hlavne či dodrží všetko, čo sľubuje. 
Rúž je taký nádherný. A tým nemyslím len ten dokonalý odtieň, ale hlavne tú rozkošnú veľkosť. Je taký maličký, proste veľmi sa mi páči. 
Báza pod make-up vonia ako všetky bázy. Aj tak vyzerá aj sa tak na pleti správa. Vyzerá ale veľmi sľubne, a preto som zvedavá, aká bude v spojení s tým púdrovým make-upom.
A nakoniec vzorka sérového make-upu... Ten make-up vyskúšam, ale zrejme až v lete, pretože odtieň je príliš tmavý a ja som už vybledla. 

Recenzie na tieto produkty určite čoskoro budú. Len ich chcem pre vás poriadne otestovať, aby som vedela, či sa do nich naozaj oplatí investovať. Môj prvý dojem je ale viac než skvelý! 

Čo vy hovoríte na tieto produkty? Máte niečo od značky bareMinerals?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára