pondelok 26. októbra 2015

Kozmetické adventné kalendáre


Ahojte!
Dnes som sa rozhodla pridať článok o kozmetických adventných kalendároch. Je to vlastne taký malý prehľad o tom, aké kalendáre sa dajú zohnať, kde sa dajú kúpiť a koľko stoja. 


Mnohé z vás možno nepoteší informácia, že ja žijem v Nemecku a preto aj všetky tieto kalendáre pochádzajú odtiaľ. 

Začala by som parfumériou Douglas, pretože tá už niekoľko rokov po sebe prichádza s vlastnými adventnými kalendármi. 

Kde sa dá zohnať? Na stránke douglas.de
Koľko stojí? 29,99 € 
Čo obsahuje? Miniatúrky parfémov, sprchové gély, telové mlieka, pleťová maska, ale aj napríklad eos balzam, maličkú riasenku od značky Isa Dora, bázu pod make-up od Smashbox...

Musím priznať, že po tomto adventnom kalendári som najskôr veľmi túžila. No rozhodla som sa, že tento rok si dám s adventnými kalendármi pokoj a doprajem si paletku Vice 4 od Urban Decay. Ale keby som sa pre jeden mala rozhodnúť, bol by to tento. 


Kde sa dá zohnať? Na stránke douglas.de
Koľko stojí? 29,99 €
Čo obsahuje? Veľa miniatúrok rôznych vôní, všelijaké krémy, tri poukážky, tipujem, že do parfumérie Douglas, z dekoratívky je to riasenka od Lancome, dva rôzne make-upy od rovnakej značky, samozrejme v mini verziách. 

Ja som skôr na dekoratívnu kozmetiku, takže tento kalendár ma veľmi nezaujal. Okrem toho mám pocit, že tento bol v predaji aj minulý rok. Odporúčala by som ho pre ženy, ktoré si chcú vyskúšať nové vône a nejaké tie krémy. 


Kde sa dá zohnať? Na stránke douglas.de
Koľko stojí? 24,99 €
Čo obsahuje? Miniatúrky vôní, sprchový gél, telové mlieko, balzam na pery a samozrejme poukážky. 

Tento adventný kalendár je určený pre dámy aj pánov. Je v ňom pestrý mix vôní pre ženy a mužov, 

Parfuméria Pieper taktiež každý rok prichádza v túto ročnú dobu na trh s adventnými kalendármi. Nájdete u nich kalendáre rôznych značiek, ale pár ich vlastných, ktoré vám teraz taktiež predstavím.


Kde sa dá zohnať? Na stránke parfuemerie-pieper.de
Koľko stojí? hnedý -  22,80 €, modrý pre dámy - 29,95 €, modrý pre pánov - 29,95 €, bielo-fialový - 22,95 €, so ženou - 19,95 €.
Čo obsahuje? Každý rôzne.

Hnedý je zameraný na vône a je určený pre dámy aj pánov. Je vhodným darčekom pre páry.
Modrý pre dámy je plnený vôňami a luxusnými vzorkami a miniatúrkami od značiek ako Biotherm, Lancome, Giorgio Armani a Yves Saint Laurent. V poslednom 24. okienku nájdete produkt v plnej veľkosti od značky Biotherm. 
Modrý pre pánov je taktiež naplnený vôňami a vzorkami luxusných značiek ako Biotherm, Giorgio Armani, Diesel, Ralph Lauren a Yves Saint Laurent. 
V bielo-fialovom kalendári nájdete laky na nechty a pomôcky na nail art. Akých značiek tieto laky sú som sa žiaľ na stránke parfumérie Pieper nedozvedela.
Posledným je kalendár, na ktorom je pani v mikulášskej čiapke. V tomto kalendári nájdete plno dekoratívnej kozmetiky ako očné tiene, lesky, rúže, farby na líčka, laky na nechty, ale aj rôzne aplikátory. Tieto produkty ale nie sú od žiadnych luxusných parfumiériových značiek. 

Zaujal ma modrý kalendár pre dámy, ale myslím si, že produkty v ňom budú len veľmi maličké, preto by som doňho asi nešla. Inak ma veľmi nezaujalo nič, takže som aj rada, že tento rok som sa rozhodla žiadny kalendár nekúpiť. 

S jedným adventným kalendárom prišla na trh aj parfuméria Parfum Dreams. Na prvý pohľad ma veľmi zaujal...



Kde sa dá zohnať? Na stránke parfumdreams.de
Koľko stojí? 59,95 €
Čo obsahuje? Presné produkty neboli udané, ale v kalendári nájdete produkty od značiek Artdeco, Beauty Is Life, Cartier, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Dior, Lancaster, Sisley, Montale, Moroccanoil, Narciso Rodriguez a Shiseido,

Napriek tomu, že sa mi tento kalendár na prvý pohľad veľmi zapáčil, jeho cena ma celkom odradila. Tento rok si ale na blogoch pozriem, čo v ňom bolo a ktovie... Možno ho získam vo výpredaji alebo počkám do budúceho roka na nové vydanie :)

Cena ma mrzeli aj pri týchto nasledujúcich dvoch adventných kalendároch od značky The Body Shop. 

Kde sa dá zohnať? Online na stránke thebodyshop.de, zrejme aj v kamených prejdaniach tejto značky
Koľko stojí? Zelený 85 €, červený 120 €
Čo obsahuje? Oba obsahujú produkty značky The Body Shop. V zelenom nájdete ale len vzorky a mini produkty, v červenom vzorky, mini produkty a plné balenie produktov. Ak by vás zaujímalo, čo v nich presne je tak stačí kliknúť - červený, zelený

Keby som mala veľa peňazí, tak si určite objednám ten červený, pretože značku The Body Shop milujem. Kalendáre mi prídu ale pridrahé, preto si radšej počkám na výpredaj na stránke a objednám si len produkty, ktoré budem chcieť.

S ďalším adventným kalendárom prišla na trh parfuméria Look Fantastic. 


Kde sa dá zohnať? Na stránke lookfantastic.de 
Koľko stojí? 98,70 €
Čo obsahuje? Produkty luxusných značiek v hodnote 330 €. Presné produkty alebo či sa jedná o miniatúrky nie je známe. Ale podľa veľkosti a hrúbky kalendára by som povedala, že tam bude aj veľa plných balení.

Tento kalendár som si priala od priateľa na narodeniny. A dostala by som ho, ale bála som sa, že tam bude veľa krémov, ktoré by som nevyužila, pretože ich mám celkom slušnú zásobu. Tento rok si ho obzriem a ďalší rok si ho objednám... Tak som sa nakoniec rozhodla. 
Už na pohľad vyzerá dosť luxusne a ak bude mať naozaj hodnotu 330 €, tak sa aj oplatí. 

Teraz by som sa presunula k adventným kalendárom, ktoré sa tento rok dajú zohnať v dm drogérií. Veľmi ma potešilo, že konečne aj drogérie priniesli na pulty niečo takéto. Tieto tri kalendáre nájdete v predajniach Dm. Žiaľ, nie v každej Dm. 


Kde sa dá zohnať? V Dm.
Koľko stojí? 14,95 €
Čo obsahuje? Balea produkty

Niečo pre milovníčky balea produktov. Neviem, či sú to plné balenia produktov alebo mini verzie, ale tento určite stojí za vyskúšanie.



Kde sa dá zohnať? V Dm.
Koľko stojí? 24,99 €
Čo obsahuje? Mini laky na nechty a pomôcky pre nechty. 

Myslím si, že po essence kalendári skočia nie len tie mladšie ročníky, ale hlavne tie, ktoré rady používajú práve essence  laky.


Kde sa dá zohnať? V Dm.
Koľko stojí? 24,95 €
Čo obsahuje? Maybelline a Ebelin produkty - 2 vzorky, zbytok plné balenia produktov. 

Maybelline značku mám veľmi rada, preto som si tento kalendár chcela kúpiť. V našom Dm je však už vypredaný a tovar už ani nedoplnia. 


Zaujímali by vás ešte kozmetické kalendáre z amazonu? Ale kalendáre čisto s lakmi na nechty? Alebo druhá časť? :) Dajte vedieť v komentároch... A ešte jedna otázka. Keby ste si mohli vybrať ktorýkoľvek z týchto kalendárov, ktorý by to bol? 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára