sobota 28. januára 2017

Pinkbox január

Ahojte!
Dnes mám pre vás posledný Pinkbox, viem, že som písala, že som si ho obľúbila, to stále platí, ale mám tak veľa kozmetiky, že nestíham spotrebovať. Preto som sa rozhodla tohto boxu vzdať a možno sa k nemu ešte niekedy v budúcnosti vrátim. 


Januárová edícia bola v klasickom boxe - sýto ružovej krabičke s logom Pinkboxu. 


Kartička mala taktiež klasický dizajn. Ale to nie je až také zaujímavé. V beauty boxoch sú vždy najzaujímavejšie tie produkty vo vnútri...



Perlweiss
Belšie zuby
S jedinečným perlovým púdrom ázijskej sladkovodnej perly sa táto pasta stará o bielenie zubov. Pasta vybieli zuby o jeden stupeň, dodá lesk, pôsobí na posilnenie ďasien a chráni pred kazmi. 
Cena: 3,59 € za 50 ml

Zubné pasty v boxoch ma až tak netešia, no táto ma potešila. V drogérií som už dlho okolo nej chodila, no nikdy som ju nekúpila a nevyskúšala. Veľa zubných pást sľubuje vybielenie zubov, no do dnešného dňa som našla len jednu, ktorá ich naozaj trošičku bielila. Som zvedavá, či to aj táto dokáže. 


Sebamed
Sprchový gél s mandľovým mliekom a medom
Dodáva pokožke hebkosť a hydratáciu. Šetrne umýva pokožku a svojou jemnou nežnou vôňou rozmaznáva všetky zmysly. Jeho neutrálne pH podporuje prirodzenú ochranu pokožky.
Cena: 3,49 € za 250 ml, v boxe 100 ml

Sebamed sprchové gély sú skvelé. Pokožku nevysušujú a majú nádherné vône, tak ako aj tento. Rád ich používa aj môj priateľ, takže sa s ním podelím aj o tento. 



Santaverde
Aloe vera gel pur
Intenzívne hydratačný gél s aloe vera podporuje prirodzenú regeneráciu pleti. Obzvlášť nápomocný je po opaľovaní, pri namáhanej pleti alebo uštipnutí hmyzom.
Cena: 8,90 € za 50 ml

Podobný aloe vera gél som už mala od inej značky. Najradšej som ho používala v lete, pretože mal chladivý účinok. Tento taktiež chladí, tak si ho budem do leta šetriť. 



Manhattan
Powder Blush
Jemná zamatová púdrová lícenka sa postará o prirodzene žiarivú a sviežu pleť. Obsahuje vitamín E.
Cena: 3,99 € za 1 ks

Lícenka je produkt, ktorý nepoužívam až tak dlho. A neviem, prečo som ju predtým nechcela používať. Dodá tvári zdravú farbu a tvár vyzerá veselšie. Z lícenky sa poteším vždy a táto má navyše veľmi peknú farbu. Okrem toho som lícenku od značky Manhattan ešte nikdy nemala, tak som na ňu veľmi zvedavá.



Alessandro
Nail Polish
Profíkmi odporúčané laky od značky Alessandro majú vysokú pigmentáciu, dlhú výdr a schnú krátky čas. Špeciálne dizajnovaný štetček garantuje jednoduché a rýchle nanášanie laku. Navyše sú Alessandro laky vegánske. 
Cena: 4,99 € za 5 ml

Musím priznať, že Alessandro laky bývajú tak často v beauty boxoch, že pre mňa prestávajú byť zaujímavé. Mám ich rada a som s nimi spokojná, ale už ich mám veľa. Dokonca tento v tomto odtieni už mám, takže ho niekomu podarujem alebo ho uvidíte v nejakej giveaway. 

Celkovo hodnotím tento box známkou 1. Napriek tomu laku, ktorý boxu odpúšťam, pretože nemohli vedieť, že rovnaký už mám. Pasta a lícenka ma veľmi potešili, aloe vera gél určite využijem a sprchový gél sa hodí vždy. Takže pre mňa je to veľmi podarený box. 

Čo naň hovoríte vy? Páčil by sa vám?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára