nedeľa 12. februára 2017

Douglas haul - Urban Decay, Nyx, Benefit

Ahojte!
Už dlhšiu dobu som si nič kozmetické nekúpila. Aj keď som bola s priateľom v drogérií, iba som poobzerala, čo je nové, ale nič som si nekúpila. Teda okrem potrebného ako odličovacie tampóniky alebo tyčinky do uší. Od mojich drahých kolegov som však v decembri k narodeninám dostala poukážky na nákup v parfumérií Douglas...



Dostala som poukážky v hodnote 40 €, ale keď som už objednávala, tak som si povedala, že si trošku priplatím a objednám si to, čo som už dlhšiu dobu chcela.



Prvým produktom je kontúrovacia paletka od značky Nyx. Pozerala som po nej už dlhšiu dobu. Ešte som ju nepoužila, pretože mám ešte nejaké kontúrovacie púdre, ale keď ju poriadne vyskúšam, určite bude recenzia.




Od značky Nyx som si vybrala aj ceruzku na obočie. Má tenučký hrot na precízne nanášanie. Hľadala som totiž lacnejšiu verziu nasledujúceho produktu a zatiaľ som veľmi spokojná. Viac bude taktiež v recenzii.




Pretože mi došla ceruzka na obočie od značky Benefit, objednala som si novú. Má taktiež tenký hrot, s ktorým sa pekne a ľahko pracuje. Viac sa dozviete v pripravovanom článku o produktoch na obočie od značky Benefit.




Make-up all nighter od Urban Decay som videla na viacerých blogoch a recenzie naň boli pozitívne. Hľadala som make-up, ktorý by dlhé hodiny vydržal bez chybičky. Či taký bude práve tento sa dozviete v recenzii.



K objednávke som dostala pár mini produktov. Jedným z nich bol tento krém od Shiseido.


Zbytok produktov, ktoré mi prišli boli určené pre pánov, a tak sa potešil aj môj drahý. Ako prvý vzal do rúk tento krém proti starnutiu pleti od značky Lab series. Značku vôbec nepoznám, tak som zvedavá, čo na krém povie môj drahý.


Ďalší krém, ktorý bude skúšať moja polovička je od značky Rituals. Túto značku mám veľmi rada, no z pánskej rady sme doma ešte nič nemali. Posledným produktom je miniatúrka vône The Scent od Hugo Boss. Z  tohto produktu sa drahý tešil najviac a už aj povedal, že si vôňu praje v plnom balení.


Čo hovoríte na tieto produkty? Máte ich tiež? Ak áno, napíšte mi ako ste s nimi spokojné. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára