štvrtok 22. júna 2017

Glossybox - Salsa Summer Nights

Ahojte!
Dnes pre vás mám článok o najnovšom Glossyboxe. Júnový Glossybox vyšiel s témou Salsa Summer Nights, ktorá znela veľmi zaujímavo.

Pod touto témou som si nevedela predstaviť žiadne konkrétne produkty, ale podľa obálky Glossy Magazinu som to tipovala na čiernu linku a červený rúž, z ktorého by som sa veľmi netešila, pretože ich z boxov už mám niekoľko.



Box bol opäť klasický ružový v strede s logom Glossyboxu. 

Ale poďme sa pozrieť na to zaujímavejšie, a to samotné produkty, ktoré sa v ružovej  krabičke ukrývali.



Catrice Cosmetics
Iconails gel lacquer, 05 It´s About That Red
Tento lak s novým profi štetčekom a jedinečnou formulou obsahuje acai olej. Sľubuje maximálnu výdrž až do 7 dní aj bez nadlaku. Dodáva lesklý gélový finiš. 
Cena: 2,99 € za 10,5 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Dobre, tak nie červený rúž, ale červený lak, to mi tiež mohlo napadnúť. Hoci ich mám niekoľko, potešil ma. Okrem toho sa mi tento nový dizajn Catrice lakov veľmi páči. Určite ho využijem.



Luxie Beauty
Luxie onyx noir small contouring  face brush 512
Tento vegánsky štetec neobsahuje žiadne parabény. Je určený ná kontúrovanie. Jeho ultra jemné štetinky sú vhodné na púdrové a krémové produkty, ktoré sa nechajú bezchybne naniesť a rozotrieť. 
Cena: 20,60 € za 1 ks, v boxe jeden kus tohto produktu

Štetec je produkt, ktorému sa vždy poteším. Od značky Luxie som už v boxe mala štetec na lícenku a na púder, oba tie štetce zbožňujem a som si istá, že tak isto si obľúbim aj tento. Na dotyk je veľmi jemný a myslím si, že sa s ním bude skvele kontúrovať. 




Ciaté London
Fierce flicks
Táto fixka dokáže vyčarovať dramatickú linku, ale aj jemné mačacie oči. Intenzívna čierna formula drží celý deň bez rozmazávania sa. Nanáša sa veľmi jednoducho a precízne. 
Cena: 18,00 € za 1,7 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Od značky Ciaté zbožňujem laky na nechty, ale iné produkty som ešte neskúšala. Po pravde som ani nevedela, že majú aj niečo iné ako laky. Ja veľmi často linku nepoužívam, ale keď už, tak vždy takúto vo forme fixky. Na túto sa veľmi teším.



invisibobble NANO
Či začiatočník alebo  profík, či zapletaný účes alebo niečo jednoduché, táto malá pomôcka sa dá použiť pri všetkých účesoch. Vďaka svojej forme drží na svojom mieste a vlasy neláme a neničí. 
Cena: 3,95 € za set - 3 ks, v boxe jeden set

Tieto maličké invisibobble už mám a využívam už niekoľko mesiacov. Mám však len tie priehľadné a používam ich pomerne často. Rýchlo ich strácam a o to viac sa teším z tohto nového balenia. 



Alkmene
Tea three anti spot pad
Tento produkt proti vyrážkam je antibakteriálny, šetrne napomáha k ich liečeniu a odstráneniu. Obsahuje olej z austráskeho čajovníka a allantoin. Vďaka svojej silikónovej špičke sa nechá ľahučko a precízne naniesť, čo je veľmi hygienické a tým sa do produktu nedostávajú žiadne baktérie.
Cena: 3,99 € za 15 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Ja nemávam veľa vyrážok, ale sem tam sa mi niečo vyhodí. Už som dlho nemala nič proti vyrážkam doma a nejaký produkt na istotu sa vždy hodí. Tento produkt určite využije aj môj priateľ, ktorému sa niečo vyhodí častejšie ako mne.



Quickcap
Quickcap Sun
Tento nápoj chutí po marakuji a mangu. Posilňuje prirodzenú ochranu pleti pred škodlivým slnečným žiarením. Nenahradzuje však opaľovací krém.
Cena: 17,90 € za set - 7 kapsulí + fľaša, v boxe jedna kapsula s fľašou

Quickcap som už mala vo variante Beauty a celkom som si tento nápoj obľúbila, ale príde mi to dosť drahé, preto som si ho viac neobjednala. Som zvedavá na tento, ale podľa príchuti by mohol byť dobrý. 


Navyše bola v boxe aj vzorka tekutého krému na pleť od Loreal. Tento krém som už niekoľkokrát videla v reklame a celkom ma zaujal, tak som zvedavá, aký bude.

Júnový Glossybox by som hodnotila známkou 1. Nebol v ňom žiadny produkt, ktorý by ma sklamal alebo by som ho nevyužila. 

Ako hodnotíte vy tento box? Využili by ste všetko?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára