piatok 28. júla 2017

Back to school giveaway

Ahojte!
Dnes tu pre vás mám giveaway. Ako poďakovanie za to, že vás mám, že blog stále čítate a komentujete. Rozhodla som sa, že to bude back to school giveaway.


Možno ste si práve povedali, že prečo vás straším so školo, veď je ešte len august. Giveaway však potrvá do 15. septembra, a to už škola bude. Do giveaway sa môže zapojiť každý čitateľ blogu (kto ním nie je, môže sa na blog pripojiť cez GFC, na pravej strane blogu). Aby som vedela, že sa chcete zapojiť napíšte do komentára, pod akým menom blog sledujete.
Ak by ste chceli svoju šancu na výhru zvýšiť, sledujte blog aj na Facebooku (na fb Pinkshaaark) a pridajte ďalší komentár s menom, pod akým ste tak urobili. 
Ďalší komentár môžete pridať ak sledujete aj na Instagrame (pinkshaaark), napíšte pod akým menom.

Poďme však na tú zaujímavejšiu časť. Čo môžete vyhrať?


Vyhrať môžete samozrejme drobnosti do školy - dve perá (v modrej a zelenej farbe), dve trblietavé washi pásky (v zelenej a zlatej farbe), post it lepítka (v neónovo žltej farbe), farebné spinky, guma v tvare pandy, zdobítko na ceruzku v tvare tučniaka.


Ale preto, že tento blog sa točí hlavne okolo kozmetiky, tak kozmetika taktiež nesmie chýbať. Vyhrať môžete vzorku Lacost vône a k nej hodiaci sa telový krém.


Riasenka (v čiernom odtieni) od značky Avon, ceruzka na oči (v jemnom fialovom odtieni) od značky NYC.


Sada 12 štetcov od Amazonu a špongiový aplikátor na make-up taktiež z Amazonu.


Lak na nechty (v jemnom ružovom odtieni) od značky Korres, rúž na pery (odtieň je o čosi svetlejší ako na fotke) od značky Alverde.


Káblová gumička v žltej farbe od značky Papanga, vzorka sprchového gélu s limetkou a zázvorom od značky Tetesept a vzorka kondicionéru na vlasy od značky Anatomicals.


A všetky tie produkty dostanete v peknej krabičke.


Podmienky zapojenia sa do súťaže máte teda uvedené vyššie. Víťaza vyžrebujem 16. septembra, kontaktovať ho budem buď na mail (ak ho do komentára napíšete) alebo sa bude musieť ozvať sám.

Všetkým vám držím palce!

Víťazkou sa stala Alexandra Petríková, ktorá neuviedla mail, preto čakám, že sa víťazka ozve sama. Ak sa do konca septembra neozve, žrebujem ďalšiu. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára