utorok 26. septembra 2017

Kozmetické adventné kalendáre 2017

Ahojte!
Možno ste si povedali, či mi šibe, keď ste videli názov článku... veď je ešte len koniec septembra. No ja som sa rozhodla, tak ako aj minulý rok a rok predtým, ukázať vám adventné kalendáre, ktoré ma zaujali. Samozrejme plnené kozmetickými produktami. Je ich tento rok opäť veľa, no ja som vybrala len tie, ktoré by som si zrejme sama kúpila. Pripomínam, že ja bývam v Nemecku a je tu oveľa väčší výber. Tento článok preto berte len ako inšpiráciu, ale viem, že mnohé z vás si kalendáre vedia zohnať aj zo zahraničia. Kalendáre sú už v predaji a väčšinou bývajú veľmi rýchlo vypredané, preto som sa rozhodla článok vydať čím skôr. 

Zdroj
Začala by som klasikou, ktorou pre mňa sú Douglas adventné kalendára. Sama som žiadny nemala, ale tento rok som po ňom zatúžila. A môj drahý mi ho kúpil. Čo sa v ňom nachádza si na stránke môžete prečítať (stačí kliknúť na Zdroj pod obrázkom). Kalendár má klasicky 24 okienok, v ktorých sa ukrývajú miniatúrky, cestovné balenia, ale aj originálne produkty značiek ako Douglas, Isa Dora, Annayake, Artemis, Ariana Grande...

Kde objednať? Na stránke Douglas.de
Koľko stojí? 29,99 €


Zdroj
Asi jedným z najznámejších kalendárov s kozmetikou je ten od Lookfantastic. Tento rok vychytali aj dizajn. Je to z vonkajšej strany len krabička, ktorú však keď otvoríte, nájdete v nej šuplíčky, ktoré sú plné malých očíslovaných škatuliek. Kalendár má 25 škatuliek, pretože je to pôvodne americký kalendár, no je dostupný aj v iných krajinách. 

Kde objednať? Na stránke lookfantastic.com, lookfantastic.de
Koľko stojí? 94,95 €, produkty v ňom majú mať hodnotu až 327 €

Zdroj


O adventnom kalendári od Glossyboxu som vám už písala v jednom v článku. Pre zákazníčky bol v ponuke s dvomi ďalšími boxami (jeden plnený Rituals produktami a druhý špeciálny vianočný) za 120 €. Glossybox prišiel s kalendárom na trh po prvýkrát, preto som chvíľku váhala, ale vianočný box som mávala každý rok a bola som vždy spokojná, preto som sa rozhodla si ho objednať.

Kde objednať? Na stránke glossybox.de, zrejme aj na glossybox.at a glossybox.fr
Koľko stojí? Pre zákazníčky boxu stojí 100 €, v špeciálnej akcii 120 € aj s dvomi beauty boxami. Obsahuje produkty v hodnote 400 €


Zdroj
Značka L´OCCITANE má tento rok rovna dva kalendáre. Ja som vybrala tú drahšiu variantu, hoci tá lacnejšia vyzerá tiež lákavo (stojí 49 € a má obsahovať produkty za 84 €). Tento kalendár ukrýva 24 malých šuplíčkov, v ktorých nájdete mix produktov na telo, pleť, vlasy a aj nejaké vône. Dizajn kalendára sa mi veľmi páči.

Kde objednať? Na stránke loccitane.de, loccitane.com
Koľko stojí? 99,00 €, má obsahovať produkty v hodnote 131 €

Zdroj

Už trošku menej ma zaujal kalendár od Asosu. Zaujal ma, no viacero produktov z obrázku už mám, preto by nebol nič pre mňa. No verím tomu, že pre niektoré z vás môže byť zaujímavý. Kalendár má 25 okienok, pričom obsahuje 24 produktov na pleť a vlasy a jednu poukážku na nákup na stránke Asos (neviem, či niekoľko percentnú zľavu alebo poukážku s nejakou hodnotou). 

Kde objednať? Na stránke asos.de, asos.com 
Koľko stojí? 58,99 €

Zdroj

The Body Shop s kalendármi taktiež nezaostáva. Tento rok má opäť tri, pričom ten najlacnejší je už teraz vypredaný, stál 55 €. Na obrázku môžete vidieť zlatú strednú cestu, a to kalendár za 85 €. Najdrahší stojí 120 €. V najlacnejšom nájdete 24 škatuliek, v ostatných dvoch 25. Tento rok si ani jeden od The Body Shop neobjednám, ale pre budúci rok je to jasná voľba.

Kde objedať? Na stránke thebodyshop.com
Koľko stojí? Sú tri varianty, jeden stojí 55 €, druhý 85 € a posledný 120 €


Zdroj

Značka Rituals, ktorú ja veľmi zbožňujem, prišla tento rok na trh s dvomi variantami adventných kalendárov - exclusive a deluxe. Exclusive je zelený stromček, ktorý má 24 okienok. Obsahuje miniatúrky tejto skvelej značky. Deluxe kalendár je v podobe zlatého stromčeka, na ktorom visia červené krabičky. Obsahuje miniatúrky, cestovné balenia, ale aj plné produkty. 

Kde objednať? Na stránke rituals.com
Koľko stojí? exclusive varianta stojí 59,50 € a deluxe 79,50 €.


Pokiaľ sú pre vás tieto kalendáre príliš drahé, je ešte plno iných. Veľa som ich videla na amazone (ceny už od 12,99 €). Určite príde do obchodov ešte aj kalendár od značiek Balea, Essence (už som videla video s obsahom), Maybelline. Je si z čoho vyberať. 

Minulý rok ste mali šancu si o jeden kalendár zasúťažiť. Ak by ste chceli aj tento rok, dajte mi vedieť v komentári a ja nejaký pohľadám. Okrem toho mi napíšte, ktorý z kalendárov sa vám páči najviac, a či si nejaký tento rok zaobstaráte. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára