nedeľa 3. decembra 2017

Douglas adventný kalendár 2017

Ahojte!
Možno ste si už všimli, že som sa dnes rozhodla pridať články so všetkými mojimi adventnými kalendármi. Toto je tretí z nich a ešte dva nasledujú o pár minút. Tento kalendár je od značky Douglas a dostala som ho od môjho priateľa. 




Ako pri predchádzajúcich kalendároch aj v tomto článku budem každý deň pridávať, čo som v kalendári našla, tak sem-tam nakuknite. 
Tento Douglas kozmetický kalendár stál 29,99 €. Má obsahovať produkty, ktoré nájdete v predajniach alebo na internetovej stránke parfumérie Douglas, ale aj vlastné produkty tejto značky. 


Kalendár má 24 klasických okienok a ja vám teraz ukážem, čo sa v nich ukrývalo...



ČÍSLO 1
V prvom okienku som našla matný tekutý rúž ultra matt liquid lipstick v odtieni 01 nude attitude. Je od značky IsaDora. Od tejto značky som už pár produktov mala, no tekutý rúž ešte nie. Som naň veľmi zvedavá.
Cena tohto rúžu je 12,99 za 7 ml, táto miniatúrka má 2 ml, čo vychádza cca 3,70 €.



ČÍSLO 2
V druhom okienku som našla ružovú špongiu na make-up. Už pár týždňov mám doma šteniatko (určite ho čoskoro uvidíte v inom článku) a to zbožňuje moje špongie na make-up. Jedna od Real Techniques už skončila v koši. Preto ma táto veľmi potešila. Má aj zaujímavý tvar a musím vyskúšať na čo mi bude sedieť najlepšie. 
Táto špongia stojí 5,99 € za kus.



ČÍSLO 3
V treťom okienku som našla hydrating gloves od značky Douglas. Jedná sa o rukavice, ktoré sú napustené hydratačným krémom. Majú sa na rukách nechať pár minút a ruky majú byť hydratované, jemné a hebké. Tento produkt určite čoskoro vyskúšam a dám vedieť, aké to bolo.
Tieto rukavice stoja 4,99 € a majú 12 g.



ČÍSLO 4
V ďalšom okienku bol face fluid od značky Hej, o ktorej som už počula, ale ešte som ju neskúšala. Obsahuje rôzne olej a extrakty. Má za úlohu pleť rozmaznávať a hydratovať, ale taktiež chrániť ju pred vonkajšími vplyvmi, Znie to zaujímavo a ja tento fluid určite rada vyskúšam.
Fluid stojí 29,99 € za 50 ml, takže za túto 5 ml vzorku by ste dali cca 2,99 €.



ČÍSLO 5
V čísle 5 som našla priehľadný lak na nechty od značky Douglas. Je to nadlak, ktorý má predĺžiť výdrž laku a dodať pekný lesklý efekt.
Tento lak stojí 6,99 € a má 10 ml.



ČÍSLO 6
Krásny produkt som našla v okienku na Mikuláša. Naozajstný mikulášsky produkt. Je to maska x-mas spices fleece mask od značky face love. Má taký milý vianočný mikulášsky dizajn, ktorému som sa veľmi potešila. Cez víkend mám voľno, takže určite vyskúšam.
Táto maska stojí 4,99 €.



ČÍSLO 7
V siedmom okienku bol mini sprchový gél z rady my honey od značky Toni Gard. Značku nepoznám, no čítala som, že od tejto značky bude v kalendári aj vôňa, tak som veľmi zvedavá. Sprcháč vonia sviežo, no trochu sladko a kvetinovo. Uvidím, aká bude tá voňavka...
Cena tohto sprcháču je 9,99 € za 150 ml, táto miniatúrka má 30 ml, čo vychádza na 1,99 €.



ČÍSLO 8
V okienku číslo 8 bola kontúrovacia ceruzka na pery od značky Douglas. Je v odtieni 2 - bois de rose, čo je krásny nude ružový odtieň, ktorý určite využijem. Na perách je príjemná a dlho vydrží na mieste.
Táto kontúrka stojí 7,99 €.



ČÍSLO 9
V čísle 9 bola šumivá bomba do kúpeľa fizzing bath cube z rady home spa od značky Douglas. V zimnom období sa rada kúpem, a tak sa z takýchto produktov vždy veľmi teším. Táto šumivá tabletka vonia nádherne už cez obal, krásne po ovocí a trošku orientálne.
Jej cena je 1,99 €.



ČÍSLO 10
V okienku číslo 10 sa schovávala vôňa Ari od značky Ariana Grande. Táto vôňa je taká sladšia, no mne sa veľmi páči. Je to presne vôňa, akú by som si aj sama vybrala. Páči sa mi aj ten milý malý flakónik. Určite si ho vystavím ku mojim ostatným vôňam.
Tento parfém stojí 29,99 € za 30 ml. Táto miniatúrka má 5 ml, čo vychádza na 4,99 €.



ČÍSLO 11
Pod číslom 11 sa ukrývali moje obľúbené invisibobble gumičky v červenom prevedení, ktoré sa tak nejak hodí k vianociam.
Gumičky stoja 4,95 €.



ČÍSLO 12
V čísle 12 bola hydrating face mask od značky Douglas. Takúto masku som od tejto značky ešte neskúšala, takže sa na ňu teším. Masky neobľubujem len ja, ale aj môj drahý a tak sa môže stať, že si ju aj rozdelíme.
Táto maska stojí 2,99 €.



ČÍSLO 13
V okienku 13 bol krém na tvár cell-reviving facial cream od značky Daytox. Od tejto značky som ešte nič neskúšala. Maska tejto značky bola nedávno v Glossyboxe, no ja som nemala to šťastie, takže som ju nedostala. Tak môžem vyskúšať aspoň krém.
Tento krém stojí 26,99 € za 50 ml, táto miniatúrka má 10 ml, čo by stálo 5,39 €.


ČÍSLO 14
V okienku 14 sa ukrýval samoopaľovací obrúsok, ktorý som podarovala skôr, než som ho stihla odfotiť. Bol od značky Douglas, ja by som ho určite nevyužila.
Cena obrúska je 1,99 €.



ČÍSLO 15
V okienku číslo 15 bol odličovač na oči a pery od značky Douglas. Odličovač sa vždy zíde a takéto malé balenia si vždy nosím, keď ideme na Slovensko k rodičom. Lepšie sa mi tak balí a viac vecí sa mi zmestí. Tento odličovač je dvojfázový a také mám rada, pretože dokážu odstrániť takmer čokoľvek.
Tento odličovač stojí 4,99 € v tejto malej 50 ml verzii.



ČÍSLO 16
V okienku 16 som našla mini black eye pencil, čo je čierna ceruzka na oči, taktiež od značky Douglas. Ja ceruzky na oči nepoužívam vôbec, takže som ju podarovala.
Cena tejto ceruzky je 3,99 €.



ČÍSLO 17
V okienku číslo 17 bola vôňa kimitsu od značky Annayake. Je to parfém vo forme guličky, ktorý sa má nanášať na vnútornú stanu zápästia a na krk. Podľa mňa veľmi praktické do kabelky. Čo sa týka vôni, tak mne sa páči, je svieža kvetinová, ale aj trošku sladšia a také ja mám rada.
Cena tohto parfému je 8,90 €.



ČÍSLO 18
V 18. okienku bol skin aquatics moisturising cleansing gel, čo je čistiaci gél, od značky Artemis. Značku Artemis už poznám z Douboxu (za ktorým ešte stále smútim). Na tento čistiaci gél som veľmi zvedavá.
150 ml tohto gélu stojí 11,99 €, táto miniatúrka má 20 ml, čo by stálo 1,59 €.



ĆÍSLO 19
V okienku číslo 19 bol vanilkový balzam na pery od značky eos. Balzamov na pery sa mi z kalendárov nejak hromadí, ale nevadí mi to, pretože ja nosím balzam v každej kabelke, mám jeden na kozmetickom stolíku, jeden na nočnom stolíku, jeden alebo dva v obývačke, jeden vo svojom aute, jeden v snúbencovom. Aj tomuto nájdem nejaké miestečko.
Cena tohto balzamu je 3,29 €.



ČÍSLO 20
V okienku číslo 20 bol sprchový gél acai berry & maracuja z rady home spa od značky Douglas. Takéto maličké sprchové gély si nosím so sebou vždy keď niekam cestujeme. Tento vonia veľmi pekne ovocne, a to ja mám rada.
Tento sprchový gél stojí 3,99 € za 75 ml, táto mini verzia má 30 ml, čo by stálo 1,59 €.



ČÍSLO 21 
V 21. Okienku bola clay mask detoxikačná maska od značky Daytox. Túto masku som veľmi túžila vyskúšať, pretože ju niektorí mali už aj v novembrovom Glossyboxe, no ja som to šťastie nemala. O to viac sa teším, že som si ju našla tu. Vyššie ste už mohli vidieť aj krém tejto značky, takže môžem vyskúšať hneď dva produkty.
Táto maska stojí 19,99 € za 100 ml, táto mini 20 ml verzia by stála 3,99 €.



ČÍSLO 22
V 22. okienku bol lak na nechty v červenej farbe od značky Douglas. Tento lak podarujem niekomu, kto ho využije, pretože ja mám lakov dosť a do práce si nechty lakovať nemôžem. Keď mám voľno, tak sa mi väčšinou nechce. Takže by ho u mňa bola škoda.
Tento lak stojí 6,99 €.



ČÍSLO 23
V predposlednom okienku bolo anti-wrinkle perfecting serum, čo je sérum proti tmavým kruhom pod očami. Ja mávam kruhy, pretože cez týždeň skoro vstávam a niekedy robím aj 12 hodín denne. Krém proti kruhom preto vždy rada uvítam, len väčšina z nich na tie moje nestačí. Uvidíme, aký bude tento. Mimochodom, je od značky Annayake, od ktorej už mám doma nejaké miniatúrky.
Cena tohto očného krému je 99,00 € za 30 ml, táto miniatúrka má 7 ml, čo by stálo 23,10 €.



ČÍSLO 24
A máme tu posledné okienko! A v ňom sa nachádzala vôňa My Honey od značky Toni Gard. Od tejto značky už bol v okienku 7 mini sprchový gél. Toto má byť malá vôňa do kabelky. Mne sa páči ako vonia a do kabelky je to ideálna veľkosť.
Táto vôňa stojí 39,99 € za 30 ml, táto miniatúrka má 15 ml, čo by stálo približne 19,99 €.

 Moje hodnotenie tohto adventného kalendára
Mne sa tento kalendár veľmi páčil. Obsahoval veľa miniatúrok známych značiek, ale aj vlastných značiek. Väčšinu týchto produktov si ponechám a sama ich budem používať, niektoré podarujem. Najviac sa mi páčili vône (predovšetkým vôňa od Ariany Grande), Daytox produkty, dekoratívna kozmetika, ale teším sa z každého jedného produktu.

Poďme sa však pozrieť ešte na počty. Tento kalendár stál 29,99 € a obsahoval produkty v celkovej hodnote približne 140 €, takže sa podľa mňa aj oplatil.

Čo hovoríte vy na tento kalendár? Páčil by sa vám? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára