streda 31. januára 2018

Tipy na darčeky na Valentína

Ahojte!
Blíži sa Valentín a ja som tak uvažovala, čo by ma k Valentínu potešilo. Alebo čo by potešilo moju polovičku. My Valentína nepreháňame a ani nijak zvlášť neoslavujeme, ale viem, že niektorí ľudia pozvú svoju polovičku do reštaurácie alebo kúpia nejakú pozornosť. Mne osobne stačí aj čokoláda, či dobrá večera doma pri telke. 
Ale pre tých z vás, čo na Valentína chcete svoju polovičku prekvapiť tu dnes mám pár tipov.

Začala by som s pozornosťami pre ženy. Ako prvé ma zaujala táto kytica. Iná je v tom, že nezvädne. Ako je to možné? Táto kytica je totiž to mydlová. V kúpeľni bude vyzerať krásne a za takúto dekorácia by ste pred žiadnou návštevou nemuseli hanbiť. Okrem toho tieto mydlové kvietky pekne voňajú. Na Valentína si s nimi dokonca môžete dopriať kúpeľ s partnerom. Vodu prevoňajú a zafarbia.
Táto mydlová kytica sa dá objednať na stránke sloth.sk a stojí 16,79 €.


Ako menšia pozornosť sa dá použiť aj táto mydlová ruža, ktorá vyzerá ako skutočná. Je aj pekne zabalená, a tak je hneď pripravená na podarovanie vašej milovanej. 
Objednať sa dá taktiež na stránke sloth.sk a stojí 3,49 €.



Na spoločný romantický kúpeľ sa hodia aj tieto šumivé bomby. Tieto sú od značky Bomb cosmetics a mám ich z amazonu, určite ich však nájdete aj na iných e-shopoch (alebo nejaké podobné). Keď prídu takto pekne zabalené ako tieto, môžete ich rovno podarovať a nemusíte si s tým viac lámať hlavu.


Veľký macko tiež vždy poteší. Ja som dostala takéhoto na narodeniny (pred 4 rokmi), mám ho doteraz a stále sa z neho teším. Až raz budem mať deti, potom sa z neho budú tešiť ony. Tým pádom veľkým jemnučkým plyšákom tiež urobíte radosť. Alebo možno aj spoločnými fotkami v rámiku v tvare srdca. To je podľa mňa taktiež pekný darček. A dobrým výberom fotiek môžete urobiť väčšiu radosť ako veľkými darmi.



Beauty box je podľa mňa skvelý darček, ktorý by mňa osobne veľmi potešil. Ja tieto boxy s prekvapení proste zbožňujem a viem si predstaviť, že by sa to mohlo páčiť viacerým ženám. Recenziu na tento box si môžete pozrieť v článku Vianočný box4you. Ja viem, toto bola vianočná edícia, ale možno bude aj nejaká valentínska. A ak nie, určite nájdete na trhu nejaký, čo by sa vašej polovičke páčil.
Tento box sa dá objednať na stránke box4you.sk a stojí 19 €. 


A mojim posledným tipom je poukážka. Každá žena sa z nej poteší a poukážkou naozaj nemôžete nič pokaziť. A najlepšie na tom je, že dnes sa dajú darovať poukážky už naozaj na všetko... do drogérie, či parfumérie, ku kaderníčke, či na manikúru, na večeru v reštaurácií, na masáže...

Týmto by som sa presunula na tipy na darčeky pre chlapov. Pretože darovať poukážku samozrejme môžete aj im. Na kozmetiku však asi nie. Ale z poukážky na masáže, večeru v reštaurácií, či na nákup oblečenia v jeho obľúbenom obchode, sa určite potešia.

Môj drahý by sa určite potešil aj s takéhoto vankúšika, nie len preto, že o vankúše je u nás vojna, ale hlavne kvôli tomu nápisu. Na tomto vankúšiku je totiž napísané muž snov, a tým on pre mňa je a aj takto mu to môžem ukázať. Tento vankúšik sa dá objednať na amazone (určite však nájdete aj inde, možno nie práve tento, ale podobný) a stojí 16,49 €. Ja som si ho uložila do wishlistu, pretože ho zrejme objednám.
S rovnakým nápisom som už videla aj šálku a ak je váš chlap rovnaký milovník kávy ako ten môj, je to taktiež dobrý tip na malú pozornosť.


Obľúbené maškrty sú taktiež dobrý nápad. Jedlom sa chlapovi vždy zavďačíte a poteší sa z toho. Ak viete, čo má rád, bude pre vás jednoduché zostaviť pre neho špeciálny darčekový kôš. 


A mojim posledným tipom sú kľúčenky s vašimi iniciálkami. Takých už nájdete na internete mraky a určite nájdete aj také, ktoré by si bez rečí dal na kľúče aj váš chlap. 

Čo hovoríte vy na tieto tipy? Našli ste v nich niečo pre svoju polovičku alebo máte iný tip, s ktorým sa s nami chcete podeliť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára