utorok 20. marca 2018

CC beauty box február

Ahojte! 
Pretože marcové vydanie je už na ceste, tak tu dnes pre vás mám februárový CC box. Už ho doma mám pár týždňov, niečo som už aj vyskúšala, tak vám o tom môžem čosi napísať.


Informácie o tomto boxe som vám už písala v článku CC beauty box január. Box si môžete objednať jednorázovo alebo na niekoľko mesiacov. Box chodí raz za mesiac a na fb stránke tohto boxu vždy ukážu jeden produkt vopred. Vo februári to bol gél na obočie brow mascara od značky Dior. Preto som sa rozhodla si box objednať. Navyše na stránke písali, že v boxe budú 4 produkty v plnej veľkosti a dva luxusné mini produkty.


Krabička bola klasická čierna vpredu s otváraním a zatváraním pomocou magnetu.




Ako prvý som z boxu vytiahla produkt na obočie od značky Dior. Má krásny obal, ktorý naozaj vyzerá luxusne a na prvý pohľad vidieť, že sa nejedná o lacnú značku. Tento gél na obočie je zafarbený, je v odtieni 011, čo je svetlá hnedá (so studeným podtónom), ktorá by sa podľa mňa hodila skôr blondínkam. Párkrát som ho skúšala a obočie dobre zafixuje, drží ho vo forme až do odlíčenia. Ja by som však potrebovala o čosi tmavší odtieň, no v kombinácií s ceruzkou to vyzerá dobre. 



Ďalší produkt, ktorý mi padol do oka je tento od značky Talika Paris. Najskôr som si myslela, že je to riasenka, čo ma aj potešilo, lenže riaseniek mám momentálne tak veľa, že by stála najmenej 3 mesiace v šuplíku. Potom som produkt začala viac skúmať a objavila som nápis Eyelash Gel. Pričom som si stále myslela, že je to riasenka, len s nejakou gélovou konzistenciou. Po otvorení som zistila, že je to priehľadný gél, ktorý je určený na posilnenie rias. Taktiež má podporiť prirodzenú pigmentáciu rias a posilniť ju. Párkrát som gél už použila, no zatiaľ zmenu nevidím. Takéto produkty treba určite používať dlhšiu dobu. Som zvedavá, čo to s mojimi riasami urobí.




Potom som z boxu vytiahla produkt od Velvet 59. Túto značku som už vďaka CC boxu spoznala a je mi veľmi sympatická. Tento produkt je zo série The Malibu Sunset Collection. Je to rúž v odtieni Pink Pipeline, ten ma príjemne prekvapil, pretože takýto ružovo-fialový rúž ešte nemám. Na perách je príjemný, má taký polomatný finiš a skvelú pigmentáciu. Výdrž je priemerná, no pery vôbec nevysušuje. Obal vyzerá na jednej strane luxusne, ale na druhej strane aj dosť gýčovo. Napriek tomu nájde miesto na mojom kozmetickom stolíku a určite ho využijem.


Štvrtým a posledným produktom v plnej veľkosti je štetec od značky Giorgio Armani. Je určený na očné tiene. Na prvý pohľad vyzerá obyčajne a nepovedala by som, že je to štetec takej drahej značky. Štetiny sú však veľmi kvalitné, dobre naberajú očné tiene a ľahko sa s ním dá pracovať. Dobrých štetcov nikdy nie je dosť a ja som sa z tohto veľmi potešila.


Ako som už spomínala, v boxe mali byť aj dve mini balenia od známych značiek. Prvým z nich je miniatúrka sprchového gélu od Gucci z rady Gucci Guilty. Vonia príjemne, veľmi žensky, no ja tieto parfemované sprchové gély nemám rada. Tento produkt teda nevyužijem, no už viem, komu ho podarujem.


A úplne posledným produktom tohto boxu je miniatúrka Youth Activating Concentrate od značky Lancome. Je to krém, ktorý má aktivovať mladistvosť pleti. Určite ho vyskúšam, predsa len už sa blížim ku 30-tke, takže prevencia nie je zlá :D.


Celkovo sa mi tento box veľmi páčil. Opäť samé skvelé značky, ktoré rada vyskúšam. Výber produktov ma taktiež nesklamal. Niečo na riasy, niečo na obočie, niečo na pery, štetec a miniatúrky... Podľa mňa veľmi vydarený box. Čo poviete vy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára