utorok 27. marca 2018

Veľké nákupy v parfumérií Douglas

Ahojte!
Dnes vám chcem ukázať, čo som si za poslednú dobu nakúpila. Tieto produkty som samozrejme nekúpila všetky naraz, sú to nákupy počas niekoľkých mesiacov, no rozhodla som sa to dať do jedného článku.

Ceny si už naozaj nepamätám, preto vám ich písať nebudem. Myslím si, že aj tak v každom e-shope či parfumérií stoja tieto produkty inak.





Mini taštičky od značky NOPS mi padli do oka už dávnejšie. Zmestia sa do každej kabelky a napriek tomu, že sú také malé, napcháte do nich všetko potrebné - odličovacie obrúsky, obrúsky na odlakovanie laku na nechty, priehľadný lak, pilníčky, sponky, gumičky, náplaste, ihy, nite a gombík. Ja som z taštičky vytiahla ten lak, pretože si nechty nelakujem. Namiesto neho som si tam schovala tabletky proti bolesti a niekoľko mentolových cukríkov. 

Taštičky sú dostupné v niekoľkých farbách a ja by som povedala, že takýto záchranný balíček by mala mať v kabelke každá z nás.



Keď som robila tento nákup v Douglase, pôvodne som hľadala nejaký dobrý čistič štetcov. Predajňa, v ktorej som bola, ich však veľa nemala a v spreji dokonca len tento jeden. Je od vlastnej značky parfumérie Douglas. Nebol ani veľmi drahý, preto som sa rozhodla ho vyskúšať. Veľmi ma prekvapil, štetce dôkladne čistí, zanecháva príjemnú vôňu a štetiny nevysušuje. 



Keď sa blížite ku pokladni, vždy sú niekde podstavce, na ktorých stoja miniatúrky alebo produkty, ktoré sú práve v akcii, či vo výpredaji. A práve tam som našla tento sprej na tvár od značky Smashbox. Jedná sa o fixačný sprej, ktorý môžete použiť nie len ako finiš, ale aj ako bázu pod make-up. Ten sa má potom dať lepšie nanášať a dlhšie vydržať. Ja ho používam keď mám líčenie hotové a prestriekam ho. Potom to vyzerá akoby som mala na pleti menej vrstiev (myslím tým make-up, korektor, púder, bronzer, lícenka, rozjasňovač... ). Ukryje mi aj suché šupinky na pleti, make-up dlhšie vydrží a ak mi to nestačí, stačí ho počas dňa nastriekať znovu.




Na kase mi do taštičky pribalili tieto dve miniatúrky vôní. Ja takéto miniatúrky zbieram, doma ich už mám niekoľko a z ďalších do zbierky som sa veľmi potešila.


O mesiac neskôr som opäť zavítala do predajne Douglas, pretože sme potrebovali produkty na čistenie tváre. Už dlhšiu dobu používame len produkty od značky Clinique. Vyčistili pleť nie len mne, ale hlavne môjmu drahému. Používame produkty z rady pre zmiešanú až suchú pleť, no jediné, čo sa nám z tejto rady nepáčilo je krém. Ten už viac nekupujeme. Na tieto produkty chystám recenziu, tak sa viac nejdem rozpisovať. 



V akcií práve bol tento face mist od značky IsaDora. Má to byť sprej na tvár, ktorý sa dá použiť ako primer, na fixáciu make-upu a navyše má pleť aj hydratovať. Na leto je tento sprej super, pretože osvieži, je ho v balení celkom dosť a nie je príliš drahý. Keď nechcem míňať ten drahší od Smashboxu, vždy siahnem po tomto. 





Posledným produktom nákupu číslo 2 bola ceruzka na obočie od značky Artdeco. Vybrala som si ju pretože na predajni nemali značku Benefit. Benefit má niekoľko produktov na obočie, ktoré som si obľúbila a práve v tento deň som hľadala tú tenučkú ceruzku. Namiesto nej som našla túto a rozhodla som sa ju vyskúšať. Musím povedať, že ju už mám nejakú dobu a napriek tomu je veľmi nepoužívam, ani neviem prečo, pretože som ju ani poriadne nevyskúšala. 


Posledný nákup som robila online. Dostala som od drahého poukážku, tak som si chcela niečo pekné vybrať. Hľadala som však len bronzer, no moja objednávka skončila pri väčšom počte produktov...




Pri výbere nového bronzeru som bola veľmi nerozhodná. Páčilo sa mi viacero produktov, no nakoniec som siahla po niečom, čo už poznám. Miniatúrku bronzru chcolate soleil od Too Faced som už mala a bola som veľmi spokojná. Preto som sa nakoniec rozhodla práve pre tento. Okrem toho zbožňujem balenia tejto značky. 



Značku Clinique mám veľmi rada. Hlavne, čo sa týka produktov na čistenie pleti, ktoré ste už mohli vidieť vyššie. Tentokrát som sa však rozhodla vyskúšať aj ich dekoratívky, a tak som si vybrala make-up Superbalanced Make-up a korektor Line Smoothing Concealer. Ešte som ich neskúšala, neskôr určite bude recenzia.


Ako posledné som si vybrala môj obľúbený transparentný púder HD Finishing Powder od značky NYX. Dobre fixuje make-up, ktorý mi potom vydrží až do odlíčenia v super stave. Tento si kupujem stále dookola a ešte som nenašla iný, čo by mi sedel viac.




K objednávke som dostala mini sprchový gél od značky Aqua Colonia, ktorý vonia veľmi sviežo, jemne bylinkovo a ovocne. Mne sa táto vôňa veľmi páči a už som ho postavila do kúpeľne. Chubby Stick od Clinique ma veľmi prekvapil a hlavne poriadne potešil. Odtieň nie je taký, aký by som nosila bežne, ale ku niektorým líčeniam si ho viem predstaviť. Je super pigmentovaný a veľmi príjemný na perách.


To by bolo z mojich veľkých nákupov všetko. Ešte stále však hľadám nejaké pekné lícenky, tak ak máte nejakú obľúbenú, napíšte mi do komentára.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára